PALETKY ANASTASIA BEVERLY HILLS

Už aj ja som podľahla novému trendu kontúrovania. Zaobstarala som si na to dve nádherné paletky od Anastasia Beverly Hills a to:

Anastasia Beverly Hills Pro Series Contour Kit 
- paletku vlastním v odtieni Light to Medium. Paletka je ideálna na kontúrovanie tváre, je veľmi dobre pigmentovaná a dodá pokožke veľmi prirodzený opálený vzhľad. Predáva sa v troch odtieňoch. Má skvelé balenie a je ideálna aj na cesty. Kontúrovanie s touto paletkou je rýchle, jednoduché, všetko čo potrebujete nájdete v jednom balení. Používam ju rada, je to luxusný kozmetický kúsok a cena zodpovedá kvalite.

Paletka obsahuje tieto odtiene:
Vanilla - matná nahá/nude farba s teplým podtónom. Môžete použiť na zafixovanie makeupu alebo na stred čela, prípadne na líčka.
Banana - banánová, jemne mletá svetložltá, ktorá perfektne zafixuje korektor pod očami. Vyhladzuje a zjemňuje pleť, neusádza sa vo vráskach. Krásne rozjasní očné okolie a zakryje kruhy pod očami.
Sand - piesková s krásnym leskom, rozjasňovač ktorý sa používa na zvýraznenie lícnych kontúr alebo na líčenie očí.
Java - stredná hnedá s teplým podtónom, ideálna pre začiatkočníkov.
Fawn - hnedá so studeným podtónom, ideálna na kontúrovanie nosa, čela a lícnych kostí.
Havana - teplá hnedá, ktorú môžete použiť ako bronzer na celú tvár, alebo ako farbu na líčka.







Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit 
- krémovú paletku na kontúrovanie vlastním v odtieni Light. Paletka je taktiež veľmi dobre pigmentovaná, odtiene sa dajú dobre miešať a kombinovať.
Nezanecháva pokožku mastnú, ľahko sa zapracováva, neusádza sa v póroch a vo vráskach. Krémovú paletku vlastním prvýkrát a som v krémovom kontúrovaní úplný začiatočník. Na mastnej pokožke bohužiaľ nevydrží celý deň. Odporúčala by som ju skôr na suchší typ pleti. Odtiene sú ladené do studena, ja preferujem skôr teplejšie odtiene.
Ak milujete krémové kontúrovanie tak vám ju určite odporúčam. Mne viac vyhovuje práškové kontúrovanie.








Vlastníte nejakú paletku od Anastasia Beverly Hills?

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.