OBĽÚBENÉ PRODUKTY MÁJ

V mesiaci máj som si obľúbila tieto kozmetické produkty:


Too Faced Melted Matte Feelin´Myself - matný tekutý rúž v nežnom koralovom odtieni, ktorý je ideálny na jarné obdobie. Nanáša sa jednoducho ako lesk a po chvíli zaschne do matna. Nelepí a má vysokú pigmentáciu. Trochu zvýrazňuje šupinky a nedokonalosti, preto je potrebné pery pred jeho nanesením dôkladne hydratovať.




NARS Soft Matte Concealer Custard - skvelý korektor, recenziu nájdete TU


Oriflame Love Nature Relaxing Lavender Body Scrub - telový píling s vôňou levandule. Objem je 200ml. Tento telový píling ma úplne uchvátil. Myslela som, že pôjde o klasický sprchový gél s malým množstvom pílingových zrniečok, ale nie je to tak. Obsahuje veľké množstvo zrniečok, ktoré dôkladne vypílingujú vašu pokožku a zanechá ju nádherne jemnú, voňavú. Navyše má krásne fialové balenie.




Bourjois Maxi Delight Bronzer - maxi bonzer, ktorý obsahuje jemné trblietky. Vlastním ho v odtieni 02. Objem tohto krásavca je 18g. S týmto kúskom dosiahnete nádherný bronzový vzhľad. Pleť bude pôsobiť sviežo, sexi a opálene. Môže sa použiť na celú tvár, ale ja ho používam ako farbu na líčka. Za skvelú cenu okolo 11 Eur získate naozaj exkluzívny bronzer.



Too Faced Chocolate Bar Eyeshadow Palette - čokoládová paletka od Too Faced po ktorej siaham veľmi často. Obľubujem najmä čokoládkové odtiene Salted Caramel, Hazelnut, Créme Brulée, Milk Chocolate a Haute Chocolate. Odtiene sú kvalitné, vysoko pigmentované, dlhotrvácne, nezlievajú sa na očnom viečku.





Thierry Mugler Angel Muse - parfumovaná voda, na ktorú dostávam veľké množstvo pozitívnych reakcií. Mám už druhé balenie. Prináša neodolateľnú závislosť a rozvíja nový gurmánsky pôžitok. Jej výdrž je skvelá. Túto vôňu budete milovať až tak že ju začnete nenávidieť.
Hlava: grapefruit, ružové korenie
Srdce: krém z lieskových orechov, ruža
Základ: vetiver, pačuli



L´oreal Pure Clay Purity Mask - zelená pleťová maska ideálna na mastnú pleť. Absorbuje maz a nečistoty, zmatňuje pleť, eliminuje nedokonalosti. Pleť pôsobí po použití zdravým dojmom, je matná, vyhladená a zjemnená. Jediné čo mi vadí je parfumácia.

Elancyl Cellu Slim - gélový krém proti celulitíde. Účinne redukuje celulitídu a odbúrava tuky. Pokožka je po použití nádherne jemná a hebká. Obsahuje kofeín, výťažok z jablone, čierne korenie. Obmedzuje tvorbu nových tukov. Zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky. Je to ideálny pomocník a spolu s cvičením je naozaj účinný.


Avon Rio Coctail - sprchovací gél s úžasnou vôňou limetky, rumu a mentolu. Je ideálny na leto, dokonale osvieži pokožku tela. Veľmi mi pripomína leto a dovolenku. Čistí, hydratuje a zanechá pokožku jemnú, hebkú a pružnú. Obsahuje výťažok z grepových semienok.

Yves Rocher Monoi de Tahiti - suchý telový olej v spreji má jednoduché použitie, nastrieka sa na suchú pokožku. Nezanecháva lepivý pocit, pokožku skvele hydratuje, vyživí a nezmastí. Ideálny na na dovolenku. Má krásnu exotickú vôňu.




Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream - hydratačný pleťový krém vhodný na všetky typy pleti. Je určený na denné aj nočné použitie. Veľmi dobre hydratuje, zjemňuje, vyhladzuje. Nezanechá pleť mastnú. Regeneruje kožnú bariéru, je bez vône a bez parfumu. Vhodný aj na mastnú a aknóznu pleť, ak potrebujete zvýšiť hladinu hydratácie. Ja som teraz po chemickom peelingu a používam ho na noc.

GlamGlow Youthmud Mask - skvelá pleťová maska, ktorá čistí, vyhladzuje a rozjasňuje pleť. Po zaschnutí pôsobí ako peeling. Obsahuje výťažky zo zeleného čaju. Krásne vyhladí a zjemní pleť.




L´oreal Color Riche Eyeshadow - zlatý očný tieň 206 Nude. Nádherne rozjasní váš pohľad, používam ho hlavne do vnútorného kútika oka. Očný tieň má zvláštnu penovo-krémovú textúru, môže sa nanášať prstom alebo penovým aplikátorom. Štetcom ho nanášať neodporúčam. Krásne priľne k očnému viečku, nezlieva sa a má skvelú výdrž.

Avon Matte Rouge - matný rúž v novom jarnom odtieni Rose Awakening. Tento odtieň je vhodný na každodenné nosenie, veľmi prirodzený, nádherne zvýrazní odtieň pier a dodá im svieži šťavnatý vzhľad. Zmatňuje, nevysušuje, má skvelú cenu. Odporúčam !



Makeup Revolution London - paletka obsahuje 8 rozjasňovačov, z toho 3 v bronzových odtieňoch. Jeden odtieň je matný, bronzový, vhodný na kontúrovanie. Pigmentácia je veľmi dobrá, paletka je krásna, za skvelú cenu a  vhodná aj na líčenie očí.


Wella Oil Reflections - olej na vlasy obsahuje zmes avokádového, makadamiového oleja a vitamínu E. Vyhladzuje, zjemňuje, hydratuje vlasy. Môže sa nanášať do suchých alebo vlhkých vlasov. Vlasové oleje Wella patria medzi moje najobľúbenejšie.

Avon Nutri Advance Eye Cream - hydratačný očný krém. Veľmi dobre hydratuje očné okolie, vyživuje, pôsobí proti vráskam.

Aký produkt používate v máji najčastejšie?

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.