DIOR GRADATION DIORSKIN NUDE AIR

Na jar prišiel Dior s novou kolekciou Gradation. Ja milujem ružovú a preto ma z tejto kolekcie najviac zaujal rozjasňujúci púder Dior Gradation Diorskin Nude Air. Tento púder má svetlo ružovú farbu a jeho objem je 12g. Púder má nádherné luxusné balenie, ktoré obsahuje aj kabuki štetček. Vlastním ho v odtieni 002.



Púder bol navrhnutý tak, aby dodal pokožke jemne žiarivý, zdravý vzhľad a aby elminoval nedokonalosti. Je neuveriteľne jemný, vyhladzuje pokožku , jemne zmatňuje a zároveň dodáva pokožke žiarivo zdravý vzhľad. Ak nemáte radi príliš lesklé rozjasňovače, ale chcete dodať pokožke zdravý vzhľad toto by mohol byť produkt pre vás. Výsledný efekt je polomatný.



Môžete ho použiť aj pred nanesením makeupu, rovno na denný krém. Okamžite jemne zmatní pleť, skryje nedokonalosti a dodá pleti svieži vzhľad.
Taktiež ho môžete použiť ako klasický rozjasňovač, ako farbu na líčka, alebo na bežné prepudrovanie počas dňa. Minimalizuje póry a skryje vaše nedokonalosti, rozjasní, osvieži, jemné zmatní. Je to skvelý univerzálny produkt do kabelky.







Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.