ĽAHKÉ MAKEUPY NA LETO

Chcela by som vám predstaviť moje obľúbené ľahké makeupy ideálne na leto. V lete preferujem ľahšie makeupy, ktoré nezaťažujú pokožku ale napriek tomu sú krycie, aby dokázali prekryť všetky nedokonalosti.
Pod makeup používam ľahký zmatňujúci gél a zmatňujúcu podkladovú bázu.




Mojim aktuálnym obľúbencom je novinka od Giorgio Armani Power Fabric Foundation. Ide o vysoko krycí, neuveriteľne prirodzený makeup, ktorý sa bude správať ako vaša druhá koža. Krásne splynie s pokožkou, veľmi dobre prekryje všetky nedokonalosti a zanecháva pleť dokonale jemnú a hebkú. Je možné ho vrstviť. Pleť pôsobí naozaj veľmi prirodzene. Z veľmi mastnej pokožky sa v priebehu dňa trochu stráca, ale na normálnu a zmiešanú pleť bude topka. Vlastním ho v odtieni č.4




V lete budem určite veľmi rada používať makeup Catrice HD Liquid Foundation. Plánujem si ešte zakúpiť aj odtieň 040, ktorý bude ideálny na dovolenku. Makeup som recenzovala TU




Na dovolenke pri mori som často používala makeup L´oreal Nude Magic Cushion. Tento makeup má extrémne ľahkú textúru a nanáša sa priloženou hubkou. Dodáva pokožke veľmi prirodzený, svieži vzhľad. Odtieň pleti je zjednotený a farebné nedokonalosti sú jemne prekryté. Je možné ho vrstviť a používať aj viac krát v priebehu dňa. Používam ho v dňoch, keď nepotrebujem dodať pokožke vysoké krytie, ale napriek tomu chcem zjednotiť farebný odtieň pleti. Je vhodný na všetky typy pleti.


Medzi moje obľúbené letné makeupy z drogérie patria L´oreal True Match Foundation a Maybelline Better Skin Foundation.

Makeup L´oreal True Match spôsobí na pokožke veľmi prirodzene, má dobrú výdrž, pekne kryje a napriek domu nerobí efekt masky. Veľmi dobre sa rozotiera, nezalieza do pórov a do vrások, nezvýrazňuje suché miesta na pokožke. Vyrovná sa aj drahším makeupom, jeho výdrž ale nie je celodenná, v priebehu dňa je ho potrebné poopraviť.

Maybelline Better Skin Foundation - ľahký krémový makeup, ktorý hydratuje a dodáva pleti zamatový vzhľad. Má stredné krytie, nezvýrazňuje šupinky a nedokonalosti.  Zasychá do matna a pôsobí prirodzene. Ideálny v dňoch, kedy nepotrebujete veľa kryť a chcete dodať pokožke prirodzene žiarivý vzhľad. Vhodný na všetky typy pleti.



Makeup Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation SPF40 má ľahučkú textúru a je tekutý. Nanáša sa pomocou kvapkadla. Má ľahké až stredné krytie a môže sa vrstviť. Obsahuje vysoký ochranný faktor, ktorý skvele ochráni vašu pokožku aj v lete. Makeup nie je primárne určený na mastnú pleť, ja som ho dostala ako darček, ale v lete ho aj tak využijem. Dodáva pokožke veľmi prirodzený, nahý, svieži vzhľad. Pleť pôsobí zdravo, je pekne rozjasnená. Makeup nezvýrazňuje suché miesta. Ideálny hlavne na suchšiu pleť.



V lete veľmi rada používam aj makeup Givenchy Eclat Matissime Fluid Foundation. Makeup má ultra ľahkú, fluidnú, vzdušnú textúru. Skvele zmatňuje a redukuje lesk pokožky aj v priebehu dňa. Krycia schopnosť je stredná, makeup pôsobí prirodzene a obsahuje aj SPF20. Pokožka je krásne matná, makeup sa nerozteká, neoxiduje. Výsledkom bude vaša druhá pleť, ale oveľa "lepšia" druhá koža. Na veľmi mastnej pokožke vydrží tak 5-6 hodín, na normálnej a zmiešanej pleti aj celý deň.


Aký je váš obľúbený makeup na leto?

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.